Játékszabályzat

1. Általános rendelkezések

Szervező: Beerselection KFT (1084 Budapest, Víg utca 11-13.3.em.22), a továbbiakban: “Szervező”.

2. Lebonyolítás és részvételi feltételek

2.1 Lebonyolítás:

A Nyereményjáték 2023.06.22. és 2023.06.30. között zajlik. A játékban azok a 18 éven felüliek vesznek részt, akik megadták email címüket, A PLACC Kérdőív kitöltése során. (https://placcfesztival.hu/kerd...) (továbbiakban: Résztvevők).

A Résztvevők közül a játék végeztével az alábbi ajándékot sorsoljuk ki:

• 1 db 6db-os sörválogatás, ingyenes, magyarországi címre történő kiszállítással vagy személyes átvétellel a Beerselection üzletben (1085 Budapest, József krt 22-24.)

2.2 Részvétel feltételei:

A nyereményjátékban csak 18 éven felüli magánszemélyek vehetnek részt. A játékban való részvétel az 2.1. pontban meghatározott feladat teljesítése, valamint moderációs alapelveink betartása.

A szervező a Nyereményjátékban való részvételre a jogosultságot az e-mail címek alapján határozza meg, így nem vizsgálja azt, hogy azonos személytől esetleg több címen is érkezett foglalás és emiatt több e-mail cím révén is jogosulttá válik a Nyereményjátékban való részvételre. Egy e-mail cím ugyanakkor csak egy nyerési esélyhez kerül felhasználásra.

Tekintettel arra, hogy a nyertes sorsolása nem fizikailag létező sorsjegy nyilvános húzása útján, hanem elektronikus úton történik, ezért nem teljesül maradéktalanul az Szjtv. 23. § (1) bekezdésének feltételrendszere.

3. Nyertes meghatározása, értesítése

A Szervező július 1-jén kisorsolja a győztest a Résztvevők között, és üzenetben értesíti őt. A nyertes gépi sorsolással kerül kiválasztásra. A sorsolás online zajlik. A sorsolás során további 2 pótnyertes kisorsolása is megtörténik. Amennyiben az első számú nyertes megkeresésünkre 14 napon belül nem reagál úgy a nyereményt a továbbiakban a Szervezőtől nem követelheti és értesítjük az 1. pótnyertest.

Amennyiben az 1. pótnyertes 5 napon belül nem reagál úgy a nyereményt a továbbiakban a Szervezőtől nem követelheti és értesítjük az 2. pótnyertest.

Amennyiben a 2. pótnyertes nem reagál 5 napon belül vagy nyereményét nem veszi át, úgy a nyereményt a továbbiakban a Szervezőtől nem követelheti.

A szervező a nyereményjáték eredményét Facebook oldalán, bejegyzésként is közzéteszi, a nyertesek keresztnevével. A nyeremény beváltásával kapcsolatban a szervező privát üzenetben veszi fel a kapcsolatot a nyertessel.

4. Felelősség kizárása

A Promóció szervezésében résztvevő cég nem felelős és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt, kapcsolódó költségek és károk megtérítését.

A Promóció szervezésében résztvevő cégek, valamint azok vezető tisztségviselői, és alkalmazottai a nyereménytárgyak hibáiért kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

Amennyiben a 2. pótnyertes megkeresésünkre 14 napon belül nem reagál vagy nyereményét nem veszi át, úgy a továbbiakban azt a Szervezőtől nem követelheti.

A nyereményjátékkal kapcsolatban a felhasználók magatartásáért a Szervező semmilyen formában nem felel. Jogsértő és etikailag kifogásolható megnyilvánulásokat a Szervező értesítés nélkül moderálja.

A Facebook mindennemű felelőssége a nyereményjátékkal kapcsolatban kizárt.

5. Adatkezelés

Tájékoztatjuk a Résztvevőket, hogy a játékkal kapcsolatos adatokat bizalmasan kezeljük, azt harmadik félnek nem adjuk át. Az adatok a nyeremény a nyerteshez való megérkezése után törlésre kerülnek kivéve, ha a Résztvevő külön jelölőnégyzettel, egyértelműen feliratkozott PLACC hírlevélre.

Ebben az esetben a Beerselection Kft Adatkezelő Tájékoztatójában foglaltak az érvényesek. (https://www.beerselection.hu/a...)

.